Eglise Missionnaire du Kopimisme


Site Officiel : kopimistsamfundet.se
Aidez à la Traduction : koriyo.yuzoka@gmail.com Copy and Seed.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-05-2018 11:46:16

tease
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-05-2018
Messages: 3

Nike damesschoenen comfortabel

https://44a54cd7e43cae68d339-79fdfac25b5b7a089d2cf87c8db56622.ssl.cf2.rackcdn.com/415082-005/415082-005_multicolor_nike_air_more_uptempo_lp1.jpg

2017 was een groot Nike schoenen Beste prijs jaar voor de Nike Air More Uptempo en het is nog niet voorbij. Gedurende dit jaar hebben we gezien dat een groot aantal kleurenbanen van de Uptempo worden vrijgegeven en dat sneakerheads ervan houden. Wat begon met de klassieke zwart-witte colorway is geëvolueerd naar Nike om verhalen te vertellen via kleurstellingen van grote momenten in het verleden. Neem Scottie Pippens onder de indruk van Patrick Ewing bijvoorbeeld, want ze gaven de schoen een witte, oranje en blauwe look met een afbeelding van de dunk die op de binnenzool van de sneaker zat. Nu de winter in aantocht is, is de volgende colorway van de Air More Uptempo perfect voor het hanteren van de winterelementen. Dit volgende paar van de Nike Air More Uptempo wordt bedekt met obsidiaan door het hele nubuck geconstrueerde bovenwerk met wit in contrast met de contouren op de kenmerkende ""AIR"" -branding en op de Swoosh-logo's op de tussenzool en rubberen buitenzool. Een obsidiaan tussenzool en rubberen buitenzool maken de look af en brengen de colorway van de sneakers samen tot een echt 'Obsidian' gevoel.

The Shine Pack is Nike Herenschoenen ademend de exclusieve Nike-dameslijn bestaande uit drie modellen, de Air Force 1, de Foamposite Air en de Air More Uptempo. Alle modellen in het pakket hebben een uitgesproken olijfgroene kleur met iriserende accenten. De Air More Uptempo is een primair aangekleed olijfgroen bovenwerk en heeft metalen details op de tong. De tussenzool en buitenzool hebben dezelfde groene kleur, samen met wit, waardoor een patroon met twee tinten ontstaat. Het opvallende detail van de sneaker is het iriserende accent op de AIR-naam beroemde geassocieerd met de Uptempo. Deze ladies exclusive is beschikbaar op rijpingslocaties.

Verwacht grote Nike damesschoenen comfortabel dingen voor de Nike Air More Uptempo dit voorjaar 2018-seizoen. Natuurlijk krijgt het Suptempo-trio van Supreme en Nike Sportswear de meeste aandacht gezien het exclusieve karakter van de samenwerking en de in het oog springende kleurenpaden die aangeboden worden, maar er zijn nog steeds genoeg algemene releases die je zouden moeten tegenhouden als je niet genoeg kunt krijgen van dit pictogram uit de jaren '90.


De Triple Black is Nike Air More Uptempo voorzien van een geheel zwarte tooling met reflecterende 3M-panelen op de 'Air'-overlay, terwijl aanrakingen van dat felbegeerde reflecterende materiaal ook op de veters en het hiellipje vallen. Het enige dat niet in dit paar is vermoord, is het klassieke 'Nike Air'-logo op de binnenzool. Wat denk je van de komende Triple Black Uptempos? Bekijk hieronder meer officiële foto's en ga naar onze pagina Release Dates voor alle nieuwste aanbiedingen van Nike.

http://www.ddtows.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com