Eglise Missionnaire du Kopimisme


Site Officiel : kopimistsamfundet.se
Aidez à la Traduction : koriyo.yuzoka@gmail.com Copy and Seed.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-05-2018 09:40:37

transable
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-05-2018
Messages: 3

Adidas kvinder sko Komfortabelt

http://kicksdeals.com/wp-content/uploads/2017/01/adidas-tubular-doom-primeknit-black-white-6-700x400.jpg

Da Adidas først Adidas sko Bedste pris oprettede Tubular træner i 1980'erne, blev den designet som basketball træner. At være en sko meget før sin tid gjorde det aldrig rigtig som en populær Adidas-sko før århundredeskiftet. Imidlertid så Nic Galway, VP for design til Adidas, et stort potentiale i trænerne, når de trawler gennem arkiverne. Med den nye teknologi, der nu er tilgængelig, arbejdede han for at skabe Tubular's vi ser i dag. De blev kaldt "Tubular" på grund af ydersålet design, som er modelleret efter slangen af ​​bildæk. Dette er at give skoen mere trækkraft og greb.

Efter at have spottet Adidas Mænd sko rabat en fiery sort farvevej af adidas Tubualr Doom Soc Primeknit tidligere i denne måned, ser det ud som om en lettere valg af silhuetten også ankommer. Den nye Adidas Tubular-model er præsenteret i en ny hvid Primeknit-øvre med hints af sort-hvid og sort i hele den indviklede vævede krop, yderligere accentueret med solide sorte hits til blonderne og hælfligen.

Tubular Doom træder Adidas kvinder sko Komfortabelt ud i en trio af nye iterationer denne måned, takket være Adidas Originals. Først vil den oprindelige Tubular Doom-silhuet udgives i en kvinders eksklusiv iteration. Skoens sok-fit design er bragt til sin top gennem en fuld Primeknit øvre, understøttet af strukturelle overlays og et kontrast hæl-cage panel. Et minimalistisk snor system understøttes af simple adidas Originals branding på tungen, mens svejsede detaljer på den øvre add texture til skoens væske design. Udbydes i en ren Raw Pink farveway med kontrast Vapor Grey detaljer, frigør frigørelsen af ​​den rørformede Dooms aggressive æstetik i en blødere, feminin sammenhæng uden at ofre noget af dets oprindelige energi.

I forbindelse med Adidas Tubular Doom Tubular Doom PK kommer Tubular Doom Sock i to nye Primeknit konstruktioner, struktureret af et bageste hælstøtte stykke og et integreret lacing system. Dette er færdigt med den særprægede Tubular Doom-værktøj og undervurderede branding-detaljer på tungen, der viser Tubularys mest aggressive silhuet i en mere raffineret og tilgængelig æstetik. Tubular Doom Sock PK vil være tilgængelig i Charcoal og Sesame/Clear Brown farveveje.

http://www.nyhedersko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com