Eglise Missionnaire du Kopimisme


Site Officiel : kopimistsamfundet.se
Aidez à la Traduction : koriyo.yuzoka@gmail.com Copy and Seed.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-04-2018 08:28:15

bvdfhdh
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-04-2018
Messages: 4

nike air max grøn grå

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2016/04/nike-air-max-95-essential-chalk-blue.jpg

Nike Air Max 95 University nike mænd sko sale Red Billige Real Color er udstyret med en luksuriøs sort læderfod og et strejf af metallisk guld på tungen for et slående udseende. Men hvad der virkelig lægger mærke til denne livsstil tilbøjelige Nike Air Max 95 er brugen af ​​syntetisk pony hår under sidebar bølger signatur og næse.

Nike Air Max 95 Black Tilbud nike air max grøn grå er tilbage i sort. Den evigt i stil Air Max-ikonet går med den samme stil i Triple Black farveskema til denne seneste udgave, butikkerne slog nu. Den nyeste alle sorte kan kun have en farve, men du får en variation i teksturer i materiale om den syntetiske nubuck, læder og ballistisk mesh med reflekterende detaljer om hæl og tunge.

Nike Air Max 95 Grey Shop nike dame sko 2018 kommer aldrig i nyt løb i et helt nyt look. Denne gang er det eksklusivt for damerne, med et rent og lyst kvindelig look i farverne grå og hvid med accenter i  Hyper Violet. Looking minder om et par OG-farveskemaer, er 95-signaturgradientpanelet til stede, lige fra mørkt til toppen af ​​lyset i indersålen, mens knalt lyse lilla toner findes på sideløkker, tunge logo og synlige luftenheder.

Den mere end klassiske nike air max 95 sort lyserød Air Max-model kommer til næste i dette meget efterårsmontering med en Light Taupe suede top og midtersål med accenter i mørkegrå for en ren og premium to-tone præsentation. Multi-Color Accents udgør en unik farvepalet med nuancer af Dark Cayenne, Rio Teal og Gym Red for at genoplive det retro løbende tilbud.

http://www.nmdsko.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com